Stora skopan

2010-11-18, 19:51:29 / Kategori: Allmänt
På sista tiden har Meja börjat gå hem från förskolan. Halva vägen går hon varje dag, men då och då går hon hela vägen. Pustar och stönar i stora backen precis som mamma brukar göra. Låter så jäkla kul.

Innan vi går in så går vi ofta bort och tittar på grävskopan om den är där. Dom håller gå att gräva för vattenledningar så den har varit i närheten över ett halvår nu. Ändå är den lika kul fortfarande. Hon är just nu väldigt facinerad av att den är så kladdig och smutsig. En dag när han som kör den satt i när vi kom förbi så grävde han lite bara för Mejas skull. Förstår ni vilken lycklig tjej?


Mejas favorit, den stora grävskopan. Dock inte bilder från idag.

jessica

duktig tjej som går hem =) åh jätte söt bilder :)



2010-11-18, 22:17:28 URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com

Britta Bloggar

sötnos!



2010-11-18, 23:29:36 URL: http://brittabloggar.wordpress.com

Anna

Vad duktig hon är :) Alexander brukar inte vilja åka vagn hem men han går inte långt innan han sträcker upp armarna mot mig "bäla, mamma". Hihi, tur att vi inte har så långt hem.



Jag fick höra igår att min chef kommer att ha svårt att lägga schema över julafton eftersom ingen vill jobba. Den nya tjejen har också barn :( Jag poängterade dock att jag jobbat längst samt att mitt barn är äldre och får ut mer av julafton. Hennes var bara 15 månader ;) Känns som att det kommer att lottas vem som jobbar var. Men jobbar jag jul så tänker jag definitivt inte ta skitpassen på nyår iaf...



2010-11-19, 08:21:45 URL: http://ambi.blogg.se/

★Fam. Bus★

Hihi tänk att grävskopor o traktorer är intressant för de flesta barnen :)



Tack så mkt! Terroristen är nu på sitt rum, skönt! hehe

Hoppas ni får det underbart ikväll ni med! kram



2010-11-19, 19:30:25 URL: http://familjen-bus.com



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?