Lugn fredag

2010-10-08, 11:09:24 / Kategori: Allmänt
Började morgonen med att byta liggdelen på Alvins vagn till sittdelen. Måste ju testa i alla fall, vill gärna kunna promenera utan skrik. Väldigt låg lutning på den förståss, men ändå så han kan se lite mer än i liggdelen. Vi har varit ute nu på förmiddagen, han har varit vaken och legat i vagnen. Nöjd. Låg och tittade sig omkring, känns skönt. Kanske kan vagnåkandet funka lite bättre nu.

Faktum är att hittills är det den lugnaste fredagen vi haft här hemma sen Alvin föddes. Meja har lekt och busat, och Alvin har fått vara ifred. Vi var och letade efter dom stora grävskoporna som har hållt på och gräva borta på vår gata hela sommaren. Till Mejas stora stora besvikelse så var alla grävskoporna borta. Popan kom nu gick hon och ropade.

Helgen som kommer då? I eftermiddag kommer mormor och stannar hela helgen. Sven jobbar på Hem & Villa mässan så han är borta långa dagar. Skönt med lite hjälp, och Meja är förståss jätteglad för att momo kommer. Imorgon blir det Djuris för Meja, och på söndag blir det Underbara Barnmässan.

Vad hittar ni på för skoj i helgen?

Russin

hej hopp



vi bytte till sittdelen på stinas vagn tidig, hon växte ur sin liggdel så fort..



ja visst är det skönt att vara rökfri, grattis till dig med som klarade att sluta..:) jag kan inte fatta heller ur jag kunnat röka i så många år.. det luktar ju så äckligt ju..



önskar dig en trevlig hlg, själv ska jag jobbar kvällar jag.. mendet blir skönt det med.. :)



Kram



2010-10-08, 11:41:01 URL: http://enburkrussin.se

En pojkmammas vardag ♥

Skönt att lill killen är nöjd i vagnen nu. Minns att Edvin blev också nöjd med sittdelen. Men med Tore tänkte jag vänta med ett tag till då jag hoppas att jag kommer att kunna använda mjukliften som åkpåse i vinter :)

Kramar



2010-10-08, 21:23:19 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Nina

ja men det tror ja skulle gå bra! ska bara dubbelkolla almenackan. vart nu den är. men nästa vecka ser lugn ut rent pluggmässigt iaf...



2010-10-08, 21:29:21 URL: http://deliciously.se

Sara - Mamma till Max 2 år

Va skönt att ni fick en lugn och skön fredag!



För oss blir det trerätters med vänner ikväll. Ska bli roligt... och gott (om jag lyckas)!



Tack för dina kommentarer!



2010-10-09, 10:17:30 URL: http://sarasrum.blogg.se/

jessica

ja precis, man måste ju testa ju =) hoppas de gick bra. kram



2010-10-10, 15:45:10 URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?