Snökaos och strömavbrott

2010-10-22, 18:31:41 / Kategori: Allmänt
Dagren inleddes med våldsamt snöande. Vår plan om att åka till Junibacken med Nina och Theo gick sådeles i stöpet. Köra in till stan med sommardäck var liksom uteslutet tyvärr. Istället var jag och Meja ute och lekte i snön redan 7.30 imorse. Efter att ha lekt en stund så gick vi in för att göra fukost. Precis då gick stömmen. Hos Vattenfall hade man ingen aning om när det skulle vara åtgätdat.

Fick ihop lite frukost, åt den, och lekte sen en stund inne, sen ville Meja ut igen i snön. Plockade ner snowracern från vinden övanför garaget och så fick hon åka. Hur skoj som helst. Till lunch sen grillade vi korv i öppna spisen eftersom det fortfarande inte fanns ström.

Ungarna vilade faktiskt en stund samtidigt idag så då passade jag på att ta ett varmt bad. Jätteskönt. Ut och busade igen när Meja vaknade, sen typ vid 15.30 kom strömmen tillbaka äntligen. Varit iväg och handlat har vi också och nu håller Sven på med middagen.

Hoppas ni har en mysig fredagkväll!

Sara - Mamma till Max 2 år

hi hi va komiskt att vi åt samma! vi hade också annan sås till. Gjorde tzatziki. Det var gott med kycklingnuggetsen men tyckte inte de smakade nån parmesanost. tar nog mer av det nästa gång =)



2010-10-22, 21:44:16 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Annika

Aha...så kanske det är...Får ladda upp på youtube sen då kanske :) Eller så får du lägga till mig som vän på fb ;)



2010-10-22, 22:39:58 URL: http://mrsbelestam.blogg.se/

Helen

Men fy vilken dag :(. Hoppas verkligen att kvällen blev bättre :D



Kram



2010-10-23, 10:10:50 URL: http://tiemsa.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?