Stoo

2010-09-27, 19:32:01 / Kategori: Allmänt
Eftermiddag med kaos. Meja sover nu och Alvin är med Sven på kontoret en stund.

Hämtade Meja halv tre. Hon hade haft en toppendag trots snoret. Ungefär samma sekund som vi lämnade förskolan så började Alvin skrika. En timme senare skrek han fortfarande. Ingen aning om varför. Kanske ont i magen. Meja klarar inte av att Alvin får så mycket uppmärksamhet och blev helt galen. Klättrar, klänger och skriker.

Vi brukar alltid vara ute en timme när vi kommer från förskolan, en inte idag. Meja han bara ur bilen så säger hon ja måste sissa, synda dej mamma. Vill inte kissa i blöjan för hon är stoo. In med Meja och av med ytterkläderna, springer till toan. Då hade hon redan hunnit kissa det mesta i blöjan ändå. Sätter henne på toan och springer ut för att hämta skrikande Alvin. Hör Meja applådera sig själv i badrummet vilket betyder att det måste kommit kiss i toan med.

När vi väl är inne så vägrar hon gå ut igen. Så underhålla skrikande Alvin och galen Meja. Inte helt lätt. Till slut får jag Alvin lugn så han somnar en stund. Meja kröp upp i mitt knä och sa mysa mamma. Vi tittade på Emil en stund, och sen började kaoset om. En liten stund av lugn blev det i alla fall mitt i all röra.

Anna

Huvva, låter inte som en rolig dag. Tur att man kan ta tillvara på de lugnare stunderna iaf!



2010-09-28, 06:07:22 URL: http://ambi.blogg.se/

En pojkmammas vardag ♥

Hej vännen! Tack för dina fina kommentarer på min blogg, och nu är jag tillbaka igen efter denna sega skitförkylning. :)

Hoppas att dina barn kryar på sig och slipper snora mer...

Kramar



2010-09-28, 08:33:02 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Helen

Skönt att Sven kunde ta med Alvin en stund så du fick mysa själv med Meja :D. Vad superduktig hon är som säger till och nästan klarar av att hålla sig tills ni kommer in :O)



Kramar



2010-09-28, 09:10:33 URL: http://tiemsa.blogg.se/

Sara - Mamma till Max 2 år

puh va jobbigt! förstår att det känns tufft just nu. Håller tummarna för att det snart vänder för er och att alla blir på ett strålande humör =).





2010-09-28, 09:19:28 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Linda

Haha ja visserligen men de är ju bara 15 barn och slå ut det på 1 år så blir det ju inte många ggr! Det handlar ju om att förändra vardagen men ja jag tycker det är overkill att dra det så långt att de inte ska få lite glass på sin födelsedag. Men det är min åsikt och tydligen inte förskolans och då rättar vi oss efter det. Sen sitter fröknarna och käkar kanelbullar i fikarummet haha ;.)



2010-09-28, 12:18:43 URL: http://familyspace.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?