Påskvecka

2011-04-18, 07:14:00 / Kategori: Allmänt
Måndag igen, och påskvecka. Lite skoj har vi framför oss i veckan, eller ganska mycket skoj faktiskt.

I eftermiddag så kommer lilla Freja, Theo och hela familjen hit. Alvin kommer att kännas som en jätte bredvid Freja. Mys med en så liten (normalstor) bebis, hon väger ju ungefär ett kilo mindre än vad Alvin vägde när han föddes. 2,3 kg mindre än Meja som nyfödd.

onsdag kommer Helena och Tove hit på lekdag. Torsdag är Svens födelsedag så då ska vi hitta på något kul. Vad beror på vädret. På kvällen kommer mina föräldrar som ska stanna hela påskhelgen. Fredagkväll tänkte vi gå ut och äta bara jag och Sven. Får passa på när vi har barnvakt. Lördag blir det påskmiddag, och på söndag kommer veckans höjdpunkt för Meja. Pippi på is i Globen.

Hur ser eran påskhelg ut? Brukar ni göra något speciellt?



Ni missar väl inte chansen. Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

En pojkmammas vardag ♥

Åh mys att träffa och få snusa på liten bebis! Du får hälsa fina Nina och gratta från mig också.



Vi brukar vara i svärföräldrarnas stuga. Där har dom öppet hus, dom bjude på kålbullar, godis, kaffe och kakor i mängder. Folk brukar ta med sig instrument och stämningen är glad och alla går runt med stora leenden :)



Kram



2011-04-18, 08:16:40 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Josefine

Låter ju som att ni har en härlig påskvecka framför er!



Vi åker ut till makens familjestuga i skärgården och har det skönt i påsk. Jag kan ju inte göra så mycket pga foglossningen, så då är det skönt att vara där farmor och farfar är så man kan få lite hjälp!



Härligt att mysa bebis! Fint namn också, kanske kan vara något för oss. Jag längtar efter vår bebis nu och tycker att hon ska komma ut nu :-)



Kram!



2011-04-18, 08:37:12 URL: http://josselyn.blogg.se/

Liw

Vi brukar åka söderöver till hälsingland/dalarna och fira med våra familjer men i år kommer mamma upp och ja, jag och M riskerar väl att fira påsk på förlossningen :-)



Den starkaste traditionen har de på M´s sida där de samlas alla på mammans sida i stugan i Idrefjäll och kör släktkalas i dagarna fem. Galet, trångt och stojigt, jag har inte vågat mig dit än, men nästa år har jag lovat min själv till djävulen ;-)

kram



2011-04-18, 09:23:10 URL: http://liwetochvardagen.se

★Fam. Bus★

Ååååh ska du få träffa Freja idag :) Så mysigt!

Hälsa så gott!



Jaaa, majsvälling hade vi till svante med. Får nog ta o byta ut den mot denna andra. Tack för tipset! :)

kram kram



2011-04-18, 10:15:36 URL: http://familjen-bus.com

Sara - Mamma till Max 2,5 år

Vilken härlig vecka ni har framför er!



vi ska jobba i veckan men till helgen blir det ju lite långledigt. blir traditionsenlig lax hos mina föräldrar och sen förhoppningsvis grillat med vänner hemma hos oss och en massa fix hemma. ska försöka oss på det där med sandlåda! =)



2011-04-18, 11:04:22 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Liw

Haha, jo, vad jag förstår på svärfar är det allt annat än lugn och ro :-) Men det gäller väl att ta seden dit man kommer och nu när vi har barn så känner jag att jag inte riktigt kan ducka längre..



kram



2011-04-18, 12:39:46 URL: http://liwetochvardagen.se

Nina

glömde säga att ja skickat bilder!



2011-04-25, 21:49:27 URL: http://deliciously.se



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?