Rolig post idag

2011-02-08, 18:31:34 / Kategori: Shopping


Biljetterna till Pippi- ett äventyr på is som jag vann innan jul. Undrar vem som är gladast, mamman eller Meja?

Nina

ja vill oxååååååååååååååååå :S



du är utmanad :P



2011-02-08, 18:53:58 URL: http://deliciously.se

En pojkmammas vardag ♥

Så himla kul! Spännande att se vad Meja tycker :)



Tore brukar sova två-tre timmar mitt på dagen. Sen händer det att han tar en powernap på eftermiddan. Hur sover Alvin som nu?



Kram!



2011-02-08, 20:25:13 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Helen

Gud vad roligt :O).



Nej vi har redan pratat med honom och han vägrar erkänna att han visste nåt om att motorn inte var helt ok, så det är helt kört att få några pengar av honom eller att häva köpet :(



2011-02-08, 20:35:01 URL: http://tiemsa.blogg.se/

★Fam. Bus★

Åååh vad skoj! Vilken rolig vinst, toppen ju! =)



Fröken jag pratade med idag 2 ggr var samma. Men de jag pratade med igår var två andra. De lovade mig som sagt att testa hans regnställ då jag var osäker på om de fortf. passade. De hade inte heller någon bra förklaring på varför han inte hade regnkläder på sig i torsdags då han oxå blev dyblöt....



Aaa, när du säger så så kan man ju undra. Men det är inte bara jag som är mammaledig. De andra verkar nöjda, eller egentligen vet ju inte jag men jag har inte märkt av nått... + att de andra är lite äldre. Kanske tar de dem med mer respekt?



kram



2011-02-08, 21:02:26 URL: http://familjen-bus.com

Alfva

Jag såg någon intervju häromdagen med Marika Lagercrantz om Pippi på is och fick känslan av att det var en "vuxenföreställning", men det är det ju inte. Det är ju Pippi!



2011-02-08, 21:04:25 URL: http://alfvan.wordpress.com

maria

Hon slår honom rätt mycket. Man kan aldrig lämna honom ensam. Det är så oförutsägbart för ena stunden klappar hon honom och säger såja lilla Valter och sedan får han plötsligt en örfil. Men han är så van stackarn så han börjar inte alltid gråta hahaa. Jag vet inte heller vad man ska göra. Jag försöker markera varje gång att det är fel men samtidigt inte göra så stor grej av det för då kanske svartsjukan blir värre. Det växer nog bort med tiden.

Nej, det är inget fel på bloglovin. Jag skriver oftast många inlägg i rad på kvällarná för det är svårt att få tid på dan :)

kram



2011-02-08, 21:44:43 URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/

Katja

Va kul med Pippi! Det kommer hon säkert att älska!



Tuva har inte visat speciellt mycket avundsjuka. Hon kan bli lite extra klängig när jag ammar när det bara är vi tre hemma. Då kan hon få för sig att hon vill sitta i knäet just precis på sekunden. Men annars tycker jag att det är rätt lugnt på den fronten. Hon blir lite arg/frustrerad när hon får vänta på sin tur ibland, tålamod är inte hennes starkaste sida men så reagerar hon oavsett vad jag/vi är upptagna med (oliver eller annat). Det kommer nog mer sen när han aktivt kan "ta" hennes leksaker och sånt.



Är Meja mycket avundsjuk? Hur visar hon det i så fall?



Kram



2011-02-08, 21:48:34 URL: http://www.lillagrodden.wordpress.com

Hanna - mamma till ღNeoღ

åhhh, va roligt!! när ska ni gå?? ^^



kram kram



2011-02-09, 21:23:02 URL: http://hannaofsweden.se



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?