Sömnrutiner

2011-02-09, 07:40:54 / Kategori: Allmänt
Även Mejas andra dag utan lunchvila gick bra. Hon somnade gott vid 19.30 igår med. Känns som att ordningen är återställd gällande hennes sömn i alla fall. Hon har inte heller varit speciellt mycket tröttare på eftermiddagarna. Lite lägre tempo kanske, men det är mest skönt.

Alvin har för en gångs skull haft en helt okej natt. Vi har ju sån tur att barnen åtminstone somnar för natten samtidigt. I natt vaknade han ett par gånger, men somnade om direkt igen. Morgon blev det inte förrän 06.40, ganska sent för att vara honom. Vore väldigt skönt om hans nattstrulande snart vände. Lite sömn hade inte skadat någon här hemma.

Insåg häromdagen att jag bara har sovit enstaka hela nätter sen jag blev gravid med Meja. Det är snart tre år utan vettig sömn. Inte konstigt att man är lite glömsk och förvirrad emellanåt va?

En pojkmammas vardag ♥

Tore sover bra på nätterna nu. Är lite lur att det var tänderna som strulade förut. För nu har en 3:e tand börjat spricka fram.



Skönt att barnen somnar samtidigt. Här hemma har vi alltid en unge vaken då den ena är morgonpigg och den andra kvällspigg ;)



Kram!



2011-02-09, 08:25:43 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

En pojkmammas vardag ♥

Ätandet här hemma står still. Efter helgen i umeå har jag faktiskt inte testat. Men jag känner mig faktiskt inte så stressad än. Ser att han är nöjd och pigg på det jag har än. Och tanken är att kanske några dagars uppehåll kan få han intresserad igen? Så idag blir det nya kämpartag! Hoppas att våra smågrabbar fattar att man måste äta snart!



Hur var Meja när hon började äta? Edvin glufsade hungrigt i sig allt han fick direkt utan problem ...



Kram!



2011-02-09, 08:55:39 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Amanda & Oscar

Här har det inte heller blivit några "hela" nätter sen Oscar kom. Och under graviditeten var det väl lite si och så med sömnen också. Men det blir väl bättre så småningom får vi hoppas!



2011-02-09, 09:54:27 URL: http://glantan.blogg.se/

Liw- mamma till Mait och mini i magen

GUD vad skönt!

Hoppas hoppas hoppas det håller i sig! :-)

kram



2011-02-09, 11:55:27 URL: http://liwetochvardagen.se

maria

Min intelligenta make som hämtade ut medicinen tog aldrig med nån spruta. Men vi har löstdet hela genom att ge pyttelite medicin fyra gånger om dagen istället.

Vad Malva ska ha på sej kan du gå in och tycka till om i min blogg :) har gjort ett inlägg om det...



Tänk, vad skönt sen när barnen är stora och man kan sova precis när man vill!



2011-02-09, 13:33:54 URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/

Sara - Mamma till Max 2 år & flyttar snart till hus

Nej det är ju inte så konstigt!



Max skulle aldrig kunna vara vaken en hel dag. Han är jättetrött efter lunch och sover mellan 1 och 2 timmar utan problem och somnar mellan 19.30 och 20 på kvällarna. tänk så olika det är! Det kan ju ändras fort!



2011-02-09, 16:42:53 URL: http://sarasrum.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?