Lördag

2011-01-22, 11:03:12 / Kategori: Allmänt
Trött lördag idag. Alvin sov jättehackigt hela natten. Kanske överstimulerad efter gårdagens utflykt. Igår var vi på mamma/babylunch. Sex mammor, sex bebisar och så Mejabus. Var jättetrevligt måste jag säga. Trodde att Meja skulle tröttna fort, men vi var faktiskt kvar i två timmar innan vi åkte hem. Visst hon frågade ett par gånger om vi inte skulle åka, men hon verkade inte ha tråkigt.

Idag har vi faktiskt inga planer. Jag har städat och sorterat tvätt här på morgonen, så nu är "måstena" avklarade. Alvin och Sven sover för tillfället, så efter det får vi väl se om vi hittar på något. Ibland är det rätt skönt att bara vara hemma och göra ingenting, eller hur?

Hoppas ni får en mysig lördag!


Badbusen igårkväll

Sara - Mamma till Max 2 år

ja det är väldigt skönt att bara vara hemma och fixa och dona!



Huset blir vårt den 1 mars. Men de som bor där nu (min morbror med familj) har tillgång till sitt nya hus den 1 februari så därför kommer vi ju kunna flytta in med grejer redan i slutet av februari. Vi har sagt upp vår lägenhet till den 1 mars så då ska den vara städad och klar!



2011-01-22, 11:18:43 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Sandra

Hej vad gör du?

kram



2011-01-22, 11:22:29 URL: http://fotobysandra.blogg.se/

En pojkmammas vardag ♥

Sötnosen! Jag märkte att tore hade tagit in en massa intryck igår kväll då han vägrade vara någon annanstans än i min famn ...



svar: Ja, både tröjan och bodyn har blivit jätte dassiga på dom ljusa partierna. Jag har som du inte heller tvättat med något plagg som färgar av heller. Super tråkigt tycker jag för det är trots allt inga billiga kläder ...



Kram!



2011-01-22, 11:29:30 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

SoffiZ-Oliwers mamma

Vilken mysig blogg! Ser att du ska på mammabloggalan:) Vi ses:)



2011-01-22, 11:39:18 URL: http://soffiz.blogg.se/

Tess

Kikade runt lite ibland bloggar och hittade din mysiga blogg. Så söta barn!

Här kommer jag att kika in;)



2011-01-22, 13:25:14 URL: http://tredessa.blogspot.com/

Josefine

ja, det är verkligen skönt ibland. Njut av dagen!



Kram!



2011-01-22, 13:34:35 URL: http://josselyn.blogg.se/

Nina

å emma ja e sååå uttråkad! hade ja haft bil hade ja plockat upp dig å tagit en fika nånstans. ja om ja hade haft orken med. så tröttsamt att vara såhär seg!



2011-01-22, 14:54:03 URL: http://deliciously.se/

Nina

mailar över jackan!



är ju heeeeelt tömt inne på pop nu.. haha! asså på rean..



2011-01-22, 15:00:38 URL: http://deliciously.se/

Helen

Vet inte riktigt vad som hände nu,på något sätt så skickades kommentaren iväg :/.



Visst är det så att du är Glutenintollerant? Har för mig att du i nått av dina tidigare inlägg skrev att Meja och du bakade piroger, kan jag få ditt recept på degen? Vore jättesnällt.



Ha en skön lördag.

Kramar



2011-01-22, 15:34:48 URL: http://tiemsa.blogg.se/

Sanna

Min msm fungerar inte=(

Inte igår och inte nu heller=(



Det har inte hænt mycket hær, gårdagen fortsatte som resten av vecken=/ men hoppas på bættre idag. vi får se..

Søren tyckte det skulle vara en ide om jag provade æta lite brød, før att det skulle stoppa upp lite. Har vi nåt brød hemma? nej, så det blev några kanel giflar han køpt dagen innan...=( men men, kanske hjælpte det.

Annars var jag bæst i fredags och i går. Søren køpte massa chips och godis nær nicolai och majbrit kom øver før att se film, det har bara stått hær på bordet hela helgen, men jag har inte rørt det=) inte ens en lite chokladbit=)



Hur går det før dig?



Kram, kram, kram!



2011-01-23, 10:22:20

Anna

Det är jätteskönt att bara vara hemma och göra ingenting ibland. Jag funderar på en sådan dag idag men samtidigt är det helt underbart väder ute så jag vill gärna ut med, haha.



Jag trivs egentligen bra på mitt jobb. Jag har utvecklats enormt och får mycket beröm från både chefen, hans fru och gästerna. Det jobbiga är ju personalomsättningen. Är enormt jobbigt att man aldrig får in rutiner ordentligt innan någon slutar. Vi som har arbetat ihop nu sen november har hittat varandra väl så känns trist att den ena slutar nu när det fungerar. Just nu är det lite extra jobbigt med ännu en uppsägning eftersom jag är ganska trött och inte har så stor lust att arbeta med högre arbetsbelastning.



2011-01-23, 11:23:09 URL: http://ambi.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?