Jabadabado




Hink, spade och vattenkanna i underbar grön färg, och sött mönster

Stapelboxar med bilder och siffror på



Små träsegelbåtar i olika färger
fin fina saker!
kram
Vilka fina saker, ett helt nytt märke för mig. Kul!
Kram
Åh, jag älskar också Jabadabado. Så himla fina saker :) Vi fick alldeles nyligen krokar från Jabadabado, supersöta!
Tack gumman :)!
Jättefina saker. Gillar speciellt mönstret med myrorna =)
Kram!
Jag va tvungen att tänka en extra gång när du skrev födelsedag. Det är ju helt sjukt vad tiden gått fort, Alvin blir ett år om en månad :O
Kram
Hej finis!!
Jaaa deras grejjer är fantastiska!!! Mira har massor.
Det är verkligen skönt att va borta men fan bättre hemma, men det dröjer för mig. I morgon drar vi till S-holm utan Mira, ska bli skönt..
Puss
Här kommer hela orginalreceptet från Viktväktarna, jag gjorde om det till mjölkfritt men det behöver ju inte du göra :D.
Kramar
Skinkgifflar by Vecka 28
lätta måltider och tillbehör
ProPoints™ värde: 6
Portioner: 12
Förberedelsetid: 10 min
Tillagningstid: 10 min
Svårighetsgrad: Medel
Baka in skinkan och osten i gifflarna direkt och du har färdigt mellanmål att plocka fram ur frysen. Suveränt genialiskt!
Ingredienser
1/2 pkt Jäst
1/2 dl Vatten
50 g Margarin flytande 80%
2 dl Gräddfil 12%
1 tsk Salt
1 tsk Socker
2 st Ägg
8 dl Vetemjöl
150 g Skinka
100 g Mjukost (smältost) max 10%
Instruktioner
Smula jästen i en bunke och häll över det ljumma (37 grader) vattnet, rör om så att jästen löser sig. Tillsätt gräddfil, margarin, socker, salt, de uppvispade äggen och nästan allt mjöl. Arbeta samman till en smidig deg som får jäsa övertäckt ca 40 minuter. Knåda degen på bakbordet och dela i två delar. Kalva ut varje del till en rundel. Sporra sex trekanter. Lägg på skinka och bred på en klick ost på varje bit. Rulla ihop mot spetsen till en giffel. Lägg på bakpappers klädd plåt, låt jäsa ca 30 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda i ugn 250 grader ca 8-10 minuter. Går utmärkt att frysa.
Jag gillar med Jabadoo, T fick en hel del i doppresent faktiskt. Kul! Kram