Kärlek

2011-03-05, 08:06:47 / Kategori: Allmänt
Kommer ni ihåg innan man fick barn och ibland kunde sova till 11 på helgerna? Så är det ju inte direkt längre. Alvin försökte få morgon redan innan fem, men efter en ganska lång stund lyckades Sven få honom att somna igen. Tur det. Den långa sovmorgonen varade ända till tio i sju. Å andra sidan så får man ju en massa härligt bebis och barngos på morgarna istället. Meja börjar dagen med morron mamma och en morronpuss. Kärlek.

Dagen då. Utelek och takmålning gissar jag på. Halva taket är klart så det vore ju fint om resten blev målat med. Just nu är halva taket vitt och andra halvan högblankt grått. Vem sjutton målar innertaket i vardagsrummet grått och blankt? Snart är fula taket i alla fall ett minne blott.

Har ni några mysiga lördagsplaner?

Liw- mamma till Mait och mini i magen

Här blir det en "lugn"förmiddag och sedan ut och busa med några andra barn efter lunch.. ja damernas tre mil också då såklart :-)



Din kommentar, det är just det där jag menade. Kvinnor är fan värst och de om några borde veta hur det är att vara gravid och ha barn men nä, jag hade det jobbigt så varför ska andra få lite hjälp. kärringar! ;-)



kram



2011-03-05, 08:19:02 URL: http://liwetochvardagen.se

Amanda

Haha...neej, den där tiden då man kunde sova längre än till klockan 06 minns jag inte. :)

Ludwig är ju extremt morgonpigg så klockan 5 är vi alltid uppe. Iaf någon av oss.

Idag fick jag dock sovmorgon till klockan 7 och det är guld värt det med! Så skönt! ^^



Några planer har vi inte här hemma. Mer än att försöka kurera oss.

Hoppas ni får en fin helg!

Kram



2011-03-05, 08:32:13 URL: http://creyla.blogg.se/

Kicki

men idag tycker ja folk inte är riktigt kloka som sover till 11, hela dagen är ju förstörd då och det är dags för lunch ;)



Vi ska också ut i de fina vädret. Blå himmel och sol! Vi ska även besöka kevins favoritställe.. (han ska få käka hamburgare;)



2011-03-05, 09:18:51 URL: http://kicki.webblogg.se/

Liw- mamma till Mait och mini i magen

Nä inte missar jag det heller, kollar nu :-)



Du verkar vara riktigt inbiten följare av skidskyttet, har du hållit på själv?



2011-03-05, 10:06:19 URL: http://liwetochvardagen.se

Liw- mamma till Mait och mini i magen

Mamma och sambon är som dig, själv föredrar jag vanlig längdåkning men kollar gärna ändå :-). Haha, ja skidåkning är kanske inte landskapssport i Skåne ;-)



2011-03-05, 10:54:27 URL: http://Liwetochvardagen.Se

Sara - Mamma till Max 2 år & nyss flyttat till hus

Våra lördagsplaner är att fixa och dona här hemma samt åka till min moster och hämta ett bord och en tv-bänk som vi ska få låna.



Tvätthinken är köpt i en butik som heter Entré men jag tror det är en lokal butik, dvs. ingen kedja. Försökte titta om det stod något märke på den men hittar inget så vet inte vilka som tillverkat den. Men jag har sett sådana i olika varianter i flera butiker så det finns nog att hitta. Skulle helst vilja ha en till för att ha kulörtvättmedel i en och vittvättmedel i en.



2011-03-05, 11:47:25 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Fröken M

hihi... helt ärligt så minns jag inte ens när jag fick sova så länge sist !! men å andra sidan skulle jag inte byta bort viggo för en sovmorgon heller :)

Ha en toppen dag !



2011-03-05, 12:14:28 URL: http://frokenmela.se

Josefine

Ja, visst är det konstigt det där med sömnen... Men som sagt, man skulle inte vilja vara utan dem heller, men kanske en liten paus ibland med en liten sovmorgon ;-)

Vi har firat svärfars 60-års dag idag, med en mumsig skaldjursplatå. Inte helt fel! Synd bara att man inte kunde dricka ett glas vin till, men det kommer en tid för det med :-)



Såg inte din kommentar om vattkopporna förens igår. Ni hade varit mer än välkomna förbi och fått er några koppor om vi hade bott närmare varandra. Hoppas ni kan få det undanstökat snart!



Kram!



2011-03-05, 22:22:53 URL: http://josselyn.blogg.se/

Anna

Vi har inte tittat på någon speciell vagn egentligen. Är så svårt eftersom jag inte planerat för köp av en men lutar mer och mer mot det.

Mest inne på babyjogger City select eller phil&ted.



Hihi, jag var morgonpigg även innan jag fick barn. Dock kunde det vara skönt att få ligga kvar till 7-7.30. Kan nog räkna på fingrarna hur många gånger jag fått sova så länge de senaste två åren.



Hoppas ni hade en mysig lördag :)



2011-03-06, 09:41:11 URL: http://ambi.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?